top of page

DOCUMENTEN: INFORMATIE VOOR VERWIJZERS EN PATIËNTEN

EEN GEZOND GEBIT VERGT TEAMWORK!

Een goede mondgezondheid is inderdaad een zaak van drie partijen die daarin elk hun aandeel hebben: u als patiënt, uw behandelende tandarts en uw parodontoloog-implantoloog, Paro Westerlo – Parodontologie & Implantologie.

Op deze bladzijde vindt u enkele interessante én belangrijke documenten ter voorbereiding van en bij wijze van nazorg na uw behandeling door Paro Westerlo – Parodontologie & Implantologie.

INFO VOOR VERWIJZERS

VERWIJSBRIEF T.A.V. PARO WESTERLO

Met dit document kan uw behandelende tandarts onze praktijk op de hoogte brengen van de huidige gezondheidstoestand van uw gebit.

INFO VOOR PATIËNTEN

ANAMNESEFORMULIER

Bij elke tandheelkundige zorg is het nodig dat uw behandelaar op de hoogte is van uw algemene gezondheidstoestand. Ook in verband met de beroepsaansprakelijkheid is dit belangrijk.

INFORMED CONSENT IMPLANTATEN

Dit document is speciaal ontwikkeld om u te informeren over de implantaatbehandeling die u overweegt. Naast een mondelinge toelichting op alle aspecten van uw behandeling door onze praktijk, is het belangrijk dat u ook dit document grondig doorneemt.

WAT TE DOEN NA PARODONTALE CHIRURGIE OF EEN IMPLANTAATINGREEP

Hier vindt u enkele inlichtingen en nuttige tips voor de nazorg en mondhygiëne na een behandeling bij Paro Westerlo – Parodontologie & Implantologie.

logo paro westerlo - Implantoloog Antwerpen, Kempen

DOWNLOAD HIER DE VERWIJSBRIEF VOOR UW BEZOEK AAN PARO WESTERLO – PARODONTOLOGIE & IMPLANTOLOGIE OF OOK ALLE INFO VOOR EEN OPTIMALE NAZORG EN MONDHYGIËNE.

bottom of page